Kontakt

Vi hjälper dig med din nya biovärmeanläggning

Hargassner har levererat trygga och stabila biovärmelösningar i 10 år till hela Sverige.

Hos oss är din värmepanna mer än bara en produkt – det är en långvarig investering i ditt hem och för din komfort. Vi är stolta över att erbjuda dig toppmoderna värmepannor, samt installation, service och underhåll som garanterar att din investering håller i många år framöver.

Kontakta oss idag för att se över vilken panna som möter just dina behov eller för att boka service av din nuvarande Hargassner-panna.

Vi levererar värmeanläggningar toppklass, oavsett om det gäller att säkerställa effektiv drift eller att justera temperaturen efter årstidens skiftningar. Hos oss är varje detalj av din värmeanläggning viktig, och vi strävar efter att du alltid ska känna dig trygg, bekväm och aldrig behöva frysa i ditt hem eller fastighet.

Prata med en expert

Ladda ner broschyer

Ring oss eller bli kontaktad genom att fylla i formuläret nedan.


  Kontakt försäljning

  Daniel

  Oscar

  Mer än en biovärmepanna - vår helhetslösning för hem, lantbruk och fastigheter

  Vi tror på att bygga starka och långvariga relationer med våra kunder. När du väljer en panna från Hargassner är det mer än bara en panna. Vi erbjuder kompletta lösningar där värmesystemets alla delar samspelar i ett förnybart värmesystem som sänker dina uppvärmningskostnader och höjer komforten.

  01. Helhetslösningar för biovärme

  Varje hem eller fastighet är unikt. Därför tar vårt erfarna team fram ett förslag som är anpassat efter just ditt värmebehov och vad du vill uppnå med din nya flis, pellets eller vedpanna. Under ett kostnadsfritt kundbesök, ser vi över dina förutsättningar samt ger dig råd gällande pannrum, bränsleförråd och kringutrustning.

  02. Kvalitet och driftsäkerhet i fokus

  Vi har valt ut marknadens bästa värmeprodukter och är sedan 2013 generalagent för Hargassner i Sverige, en av Europas ledande tillverkare av biobränslepannor. Våra flis, ved och pelletspannor tillhör de absolut effektivaste och driftsäkraste i branschen och har vunnit flertalet stora innovations- och miljöpriser genom åren.

  03. Service och underhåll

  Vi har expertisen som krävs för att säkerställa att ditt system fungerar effektivt och problemfritt. Våra servicetekniker är certifierade och erfarna och erbjuder även årlig service och underhåll på din värmepanna, samt reservdelar om det skulle behövas.

  Våra bästsäljare