Om oss

Hargassner Sverige AB

Vi är sedan 2013 generalagent för Hargassner i Sverige och Åland, en av Europas ledande tillverkare av biobränslepannor med över 90 000 anläggningar i drift hos nöjda kunder över hela världen. Våra flis-, pellets- och vedpannor tillhör de absolut effektivaste och driftsäkraste i branschen och har vunnit flertalet stora innovations- och miljöpriser genom åren.

Hargassner Sverige har idag en organisation med eget kontor i Motala och certifierade återförsäljare och servicelämnare över hela landet vilket innebär att du har nära till reservdelar, service och support.

Värmepannan som tillverkas efter dina behov.

För att säkerställa optimal funktion finns med dig genom hela processen från rådgivning och projektering till installation och support. Hargassners smarta värmeteknik gör det möjligt att nå en verkningsgrad upp till 97% och samtidigt göra det med lägre energiförbrukning jämfört med traditionella system.

01. Prata med en expert

Vårt erfarna team hjälper dig gärna med ditt kommande värmeprojekt. Vi besöker dig på plats för att noggrant utvärdera ditt värmebehov och se över dina förutsättningar till den nya värmepannan, samt ger dig råd gällande pannrum och bränsleförråd.

02. Offert

Vi skräddarsyr ett individuellt förslag som passar ditt hem, lantbruk eller fastighet. Genom att vara transparenta strävar vi efter att skapa förtroende och långsiktiga relationer med alla våra kunder. Många gånger kan delar av din befintliga värmeutrustning fortsätta att användas tillsammans med den nya Hargassner-panna.

03. Installation

Låt vårt skickliga team ta hand om hela installation i pannrummet för att säkerställa en smidig och effektiv installation av Hargassner-pannan. Eller så låter du den lokala rörmokare utföra installationen. När det är dags för driftsättning kommer någon av våra certifierade tekniker ut till dig och startar upp pannan.

04. Service

Vårt engagerade serviceteam finns alltid till hands för att säkerställa att ditt värmesystem fortsätter att fungera optimalt. Vi erbjuder årlig service och underhåll till alla våra pannor för att förebygga problem och maximera livslängden på anläggningen.

Aktuellt

Se flera nyheter
14/12-2023

Visning i Motala 16 feb 2024

Tiden går fort när man har kul och vi är glada över att meddela att Hargassner Sverige firar 10 fantastiska år! För att fira detta jubileum och samtidigt inviga våra nya lokaler i Motala bjuder vi in dig till en visning av Hargassners flis-, pellets och vedpannor.

Läs mer

700kW pelletsvärme till Jämtland

Hargassner har blivit utvalda som leverantör av en 700kW anläggning för pellets till en industrilokal i Jämtland.

Läs mer

Leverans av 600kW flisanläggning

Ytterligare en kund har insett fördelarna med våra kaskadanläggningar och vi har fått äran att leverera en flisanläggning med 3st samarbetande ECO-HK 200kW.

Läs mer