Leverans av 600kW flisanläggning

"Ytterligare en kund har insett fördelarna med våra kaskadanläggningar och vi har fått äran att leverera en flisanläggning med 3st samarbetande ECO-HK 200kW. "

Pannorna värmer flera industrifastigheter i Bengtsfors och affären har gjorts av vår återförsäljare Tyrone Danielsson och hela pannhuset är nyproducerat.

Uppdelningen till 3st pannor istället för en stor gör inte bara anläggningen driftsäker och effektivare vid låglastdrift, utan hela installationen med färdigdragen internel, inbyggda laddpaket m.m. blir mycket effektivare och till lägre kostnad.

Se flera nyheter

25/01-2024

40-ÅRSKAMPANJ: Laddpaketet utan extra kostnad

Fira 40 år med Hargassner och få ett Laddpaket utan extra kostnad vid köp av en Hargassner värmepanna under beställningsperioden från 1 januari till 29 februari 2024, med leverans senast den 29 mars 2024.

Läs mer
14/12-2023

Visning i Motala 16 feb 2024

Tiden går fort när man har kul och vi är glada över att meddela att Hargassner Sverige firar 10 fantastiska år! För att fira detta jubileum och samtidigt inviga våra nya lokaler i Motala bjuder vi in dig till en visning av Hargassners flis-, pellets och vedpannor.

Läs mer

Energimärkning

Enligt de senaste EU direktiven skall samtliga värmepannor upp till 70kW vara märkta med en energietikett för att konsumenter enkelt skall kunna jämföra energieffektivitet. Våra pannor har effektivitet mellan A+++ till A+ beroende på modell och kombination.

Läs mer

Våra bästsäljare