700kW pelletsvärme till Jämtland

"Vi har återigen fått förtroendet att leverera en skötselfri pelletsanläggning, i detta fall en kaskadanläggning på totalt 4st ECO-PK pannor som försörjs av en stående pelletssilo."

Hargassner har blivit utvalda som leverantör av en 700kW anläggning för pellets till en industrilokal i Jämtland.

Lösningen kunden valt är en kaskadanläggning med totalt 4st pannor, 3st ECO-PK 200kW och en ECO-PK 100kW, detta ger mycket bra driftsäkerhet då pannorna kan arbeta helt oberoende av varandra, och anläggningen får riktigt bra låglast-egenskaper då den kan modulera sin effekt mellan 30 och 700kW med bibehållen verkningsgrad.

Denna lösning har även fördelen att de mindre pannornas konstruktion med extremt låga utsläppsvärden gör att externa rökgasfläktar, filter eller cykloner inte behöver användas. Tillsammans med färdigkopplad elektronik och inbyggda laddpaket i pannorna är investeringen mycket kostnadseffektiv.

Pannorna förses med pellets av sina interna vaccumsugsystem via ett mellanförråd och stående pelletssilo från MAFA.

Affären är gjord av Jemt vatten och värme i Offerdal, och vi tackar för förtroendet.

Se flera nyheter

25/01-2024

40-ÅRSKAMPANJ: Laddpaketet utan extra kostnad

Fira 40 år med Hargassner och få ett Laddpaket utan extra kostnad vid köp av en Hargassner värmepanna under beställningsperioden från 1 januari till 29 februari 2024, med leverans senast den 29 mars 2024.

Läs mer
14/12-2023

Visning i Motala 16 feb 2024

Tiden går fort när man har kul och vi är glada över att meddela att Hargassner Sverige firar 10 fantastiska år! För att fira detta jubileum och samtidigt inviga våra nya lokaler i Motala bjuder vi in dig till en visning av Hargassners flis-, pellets och vedpannor.

Läs mer

Energimärkning

Enligt de senaste EU direktiven skall samtliga värmepannor upp till 70kW vara märkta med en energietikett för att konsumenter enkelt skall kunna jämföra energieffektivitet. Våra pannor har effektivitet mellan A+++ till A+ beroende på modell och kombination.

Läs mer

Våra bästsäljare