40-ÅRSKAMPANJ: Laddpaketet utan extra kostnad

"Få ett Laddpaket utan extra kostnad vid köp av en Hargassner värmepanna under beställningsperioden från 1 januari till 29 februari 2024"

Fira 40 år med Hargassner och få ett Laddpaket utan extra kostnad vid köp av en Hargassner värmepanna under beställningsperioden från 1 januari till 29 februari 2024, med leverans senast den 29 mars 2024.

Missa inte chansen – kontakta någon av våra säljare redan idag för att göra din beställning och ta del av detta fantastiska erbjudande!

Se flera nyheter

14/12-2023

Visning i Motala 16 feb 2024

Tiden går fort när man har kul och vi är glada över att meddela att Hargassner Sverige firar 10 fantastiska år! För att fira detta jubileum och samtidigt inviga våra nya lokaler i Motala bjuder vi in dig till en visning av Hargassners flis-, pellets och vedpannor.

Läs mer

Energimärkning

Enligt de senaste EU direktiven skall samtliga värmepannor upp till 70kW vara märkta med en energietikett för att konsumenter enkelt skall kunna jämföra energieffektivitet. Våra pannor har effektivitet mellan A+++ till A+ beroende på modell och kombination.

Läs mer

Leverans av 600kW flisanläggning

Ytterligare en kund har insett fördelarna med våra kaskadanläggningar och vi har fått äran att leverera en flisanläggning med 3st samarbetande ECO-HK 200kW.

Läs mer

Våra bästsäljare